• Језици

  Курсеви страних језика за основце и средњошколце по школском програму. Припрема за полагање међународних испита. Настава српског језика. Српски за странце.

 • Припрема за матуру

  Припремна настава за полагање завршног испита. Тестови из математике, српског језика и комбиновани тест (физика, хемија, биологија, географија и историја).

 • Предметна и разредна настава

  Математика, физика и хемија за основце и средњошколце. Индивидуална, полуиндивидуална и настава у мањим групама.

 • Програмирање

  Учење основа програмирања за почетнике. Напредно програмирање за оне који хоће и могу више. Школски и такмичарски програм.

О нама

Whiz едукативни центар је место где можете наћи подршку за све ваше потребе из области образовања.


У нашем тиму је велики број искусних предавача, стручњака из различитих области, који на најбољи начин могу помоћи у овладавању знањима која су предмет вашег интересовања. Од учитеља, професора основних и средњих школа, магистара и доктора наука, до врхунских ђака и такмичара, свако својим знањем и искуством може допринети савладавању садржаја у складу са вашим потребама. Било да је у питању подршка у праћењу школске наставе, припрема за контролне и писмене задатке, припрема за матуру, полагање пријемних испита, добијање сертификата, припрема за такмичења или само жеља да се упозна са неком облашћу и овлада њоме у позитивној атмосфери без стреса и психолошког притиска, ми вам нудимо најбоље решење.


Рад се одвија индивидуално, полуиндивидуално или у малим групама до 8 полазника. Наш циљ је да се сваком полазнику посвети посебна пажња.


Простор нашег центра је нов, савремено опремљен и привлачан за рад и боравак и лако је приступачан из различитих делова града.

Зашто ми?

Whiz едукативни центар је средина којој се увек са поверењем можете обратити ради учења нових и доградње постојећих знања. То гарантује стручност и посвећеност наших предавача, али и све остало што утиче на то да учење не буде напор, већ задовољство.

Предавачи

Најбољи предавачи са великим искуством и оствареним резултатима, који са љубављу обављају свој посао

Средина

Савремен и пријатан простор за рад, где се учење одвија у позитивној атмосфери, без стреса, притиска и уз међусобно дружење

Резултати

Успешна примена стечених знања у пракси, веће оцене у школи, положени испити и освојене награде

Знање

Стечено знање постаје трајна вредност која води постизању професионалног и животног успеха на глобалном нивоу

Whiz едукативни центар

Адреса: Краљице Катарине 10/1, Баново брдо, Београд | Телефон: 064 6134796, 011 4542934 | email: office@whiz.rs

School Zone | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.