Припрема за матуру

college_majors

Да би ђаци уписали жељену средњу школу, потребно је да освоје довољан број бодова на основу успеха у основној школи, као и завршном испиту, познатом и као мала матура, који се састоји из три дела: теста из математике, српског језика и комбинованог теста.

Да би дете што спремније дочекало малу матуру, организовали смо припрему која ће омогућити да то постигне са повишеним самопоуздањем и са што мање притиска.

Програм припреме за матуру обухвата наставу током целог завршног разреда школе. Припрема се одвија суботом, како се не би реметио ритам школских активности. У сваком термину се изводе три двочаса. Сваки двочас је посвећен једном од три теста која се полажу.

Припрема укључује укупно 34 термина у периоду од 10 месеци. Пракса је показала да озбиљнију припрему није могуће остварити са мањим бројем часова.

Полазници се могу определити да похађају један, два или сва три програма које укључује матура.
  • Математика
  • Српски језик
  • Комбиновани: физика, хемија, биологија, географија, историја

Наш тим чине наставници основних и средњих школа са великим искуством у раду са децом. Мале групе до 8 полазника омогућавају индивидуалан приступ сваком полазнику и праћење напретка сваког појединачно.

Атмосферу додатно пријатном чини леп и нов простор посебно дизајниран за извођење наставе и рад са децом.